Γλώσσα: Ελληνικά Ενημερωτικό δελτίο Sitemap A- A A+ Contrast

Η DASTERI εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη Έβρου
και δραστηριοποιείται από το 1976
στην κατασκευή φανών οχημάτων
σε μία πλήρως καθετοποιημένη
μονάδα παραγωγής.

lighting our lives

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ


Η συνεχής και αδιάκοπη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας και η υπεύθυνη συνεργασία που διακρίνει τις σχέσεις μας μαζί τους, έχουν σκοπό την επίλυση προβλημάτων και την μέγιστη δυνατή κάλυψη των σύγχρονων αναγκών τους. Ο επαγγελματισμός σεσυνδυασμό με τη φιλική και άμεση εξυπηρέτηση που διακρίνει τη σχέση μας με όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, είναι αρχή που χαρακτηρίζει την ταυτότητά μας. Και αυτό γίνεται αντιληπτό σε κάθε επαφή μας μαζί τους.


ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ


Ως άτομα αλλά και ως εταιρία οραματιζόμαστε τους εαυτούς μας ως μέλη μιας μεγαλύτερης κοινωνίας και ενός περιβάλλοντος στο οποίο επιθυμούμε να συνεισφέρουμε θετικά σε μικρόή μεγάλο βαθμό. Μέλημα και αρχή μας είναι η συνέπεια με την οποία αντιμετωπίζουμε κάθεπελάτη, αλλά και το περιβάλλον γενικότερα. Με σεβασμό και ειλικρίνεια δεσμευόμαστε για τις υποσχέσεις μας σε επίπεδο παράδοσης και αποτελέσματος καλλιεργώντας έτσι,προσωπικές σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.


Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η προστασία του, η ευαισθησία και η συνεισφορά σε κοινωνικά θέματα, είναι αρχές ενσωματωμένες στην λειτουργία και φιλοσοφία μας. Για το λόγο αυτό, οι παραγωγικές μας διαδικασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και διενεργούνται με πλήρη συνείδηση και εξασφάλιση των οικολογικών μέτρων προστασίας του.

Company principles Company principles Company principles
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μας εγγραφείτε στο Newsletter μας