Γλώσσα: Ελληνικά Ενημερωτικό δελτίο Sitemap A- A A+ Contrast

Η DASTERI εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη Έβρου
και δραστηριοποιείται από το 1976
στην κατασκευή φανών οχημάτων
σε μία πλήρως καθετοποιημένη
μονάδα παραγωγής.

lighting our lives

Η ΝΙΚ. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και η DASTERI SYSTEMS AE επενδύοντας στη νέα τεχνολογία, έχουν τη δυνατότητα σήμερα να προσαρμοστούν απόλυτα στις ανάγκες των πελατών τους. Τα προϊόντα τους, παράγονται σε ιδιόκτητους χώρους 15.500 τ.μ. σε δύο πλήρως καθετοποιημένες μονάδες.


  • Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης όπου ερευνώνται λύσεις για τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς, νέες ιδέες, υλικά, τρόποι σχεδίασης και κατασκευής.

  • Τμήμα μελετών και σχεδιασμού που δίνει λύσεις στις ανάγκες των πελατών.

  • Πλήρες εξοπλισμένο τμήμα κατασκευής καλουπιών με software και μηχανήματα CNC τελευταίας τεχνολογίας.

  • Εξειδικευμένα τμήματα παραγωγής και συναρμολόγησης εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και επανδρωμένα με το πλέον ειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό.

  • Tμήμα ελέγχου ποιότητας όπου πραγματοποιούνται έλεγχοι προκειμένου τα προϊόντα να ανταποκρίνονται πλήρως στα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

  • Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το οποίο έχει ως σκοπό την επίλυση προβλημάτων και την μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πελατών της.


Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ


Η συνεχής εξυπηρέτηση του πελάτη και η υπεύθυνη συνεργασία μαζί του, έχει σκοπό την επίλυση προβλημάτων και τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του. Η προστιθέμενη αξία από την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης της ΝΙΚ. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και της DASTERI SYSTEMS ΑΕ που απολαμβάνει ο πελάτης, επιβεβαιώνει την ορθή επιλογή του και ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μας εγγραφείτε στο Newsletter μας