Ευκαιρίες Καριέρας

Με τη δέσμευση για έρευνα και προγραμματισμό για πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, η εταιρία κάνει μεγάλες επενδύσεις σε ό,τι αφορά τα μέσα και τις προσπάθειες να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επιτυχία της ΝΙΚ. ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ και DASTERI SYSTEMS AE είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας για ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής. Η οργάνωση περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες που είναι γνώστες του σχεδιασμού, της παραγωγής και του μάρκετινγκ για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Στην Dasteri μας ενδιαφέρει να παρέχουμε τη δυνατότητα σε κάθε εν δυνάμει μελλοντικό συνεργάτη μας, που πιστεύει ότι έχει όραμα, φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά, να έρθει σε επαφή μαζί μας, να συζητήσουμε και από κοινού να σχεδιάσουμε την καριέρα του στην εταιρία, αφού αξιολογήσουμε τις ικανότητες, την εμπειρία και το αντικείμενο των σπουδών του.

Ανοιχτές Θέσεις

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της ομάδας μας και να ενημερώνεστε για τις Ανοιχτές Θέσεις εργασίας, καλέστε μας ή στείλτε μας το Βιογραφικό σας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 25510 84898
Email: cv@dasteri.gr

Αποστολή Βιογραφικού