Η Dasteri AE βραβεύτηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στην τελετή απονομή βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» με το βραβείο «Τεχνολογικής αριστείας» σε αναγνώριση της υιοθέτησης καινοτόμων και προηγμένων μεθόδων παραγωγής και ελέγχου ποιότητας. Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Met στη Θεσσαλονίκη παρουσία επιφανών επιχειρηματιών και πολιτικών του τόπου.

Διακρίνονται από αριστερά οι κ. κ. Βασίλης Δαστερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Δαστερίδης Πρόεδρος και Νικόλαος Δαστερίδης, ιδρυτής της DASTERI AE, Γεώργιος Μυλωνάς Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ALUMIL, Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Αλέξανδρος Ροδάς, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Εμμανουήλ Ροδάς, Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας CONTROLA AEBE

Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος» διεξήχθησαν για τέταρτη συνεχή χρονιά και αποτελούν τον θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη, προβολή και βράβευση των βορειοελλαδικών εκείνων επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε, ως μια τιμητική αναγνώριση της επιτυχημένης δράσης τους σε ένα δυσμενέστατο οικονομικό κλίμα καθώς η στήριξη της βιομηχανίας της χώρας και η τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών αποτελούν βασική προτεραιότητα.

Τα βραβεία και τους επαίνους του θεσμού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος έλαβαν κατά κατηγορία οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

Βραβείο Αριστείας Μεγάλης Επιχείρησης,
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Η ΠΙΝΔΟΣ»
ΑΦΟΙ ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ

Βραβείο Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης
ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ

Έπαινος Αριστείας Μεσαίας Επιχείρησης
DOPPLER ABEE
ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ

Βραβείο Αριστείας Μικρής Επιχείρησης
B & T COMPOSITES ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ

Βραβείο Γυναίκα Επιχειρηματίας
κα Κατερίνα Νένδου,
Διευθύνουσα Σύμβουλος
ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΕ – SELECT

Βραβείο Καινοτομίας
ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ

Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας
SMILE COSMETICS ΒΟΣΜΑΝΔΡΟΣ ΑΕ
ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΙ - ΚΡΙ ΑΕ

Έπαινος Εξαγωγικής Αριστείας
ΕΚΜΕ AE

Βραβείο Περιβαλλοντικής Αριστείας
SP – CARTONPACK HELLAS AE

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας
ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΟΥΜΥΛ
DASTERI AE

Έπαινος Τεχνολογικής Αριστείας
CONTROLA AEBE

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ
ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ
ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Ειδικό Βραβείο για τη συνολική προσφορά της στην οικονομία της Πόλης της Θεσσαλονίκης
ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ