Τις εγκαταστάσεις της DASTERI ΑΕ επισκέφτηκαν την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ο επιτετραμμένος της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα David Burger, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ κ. Elizabeth K. Lee και η υπεύθυνη των πολιτικών και οικονομικών θεμάτων του γενικού προξενείου Ξένη Κοσμίδου.

Μετά από σύντομη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της DASTERI, οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με την ύπαρξη μιας τόσο δυναμικής, πλήρως καθετοποιημένης μονάδας στα σύνορα της Ευρώπης.

Η βιομηχανία «Dasteri» συνεργάζεται στενά εδώ και αρκετά χρόνια με την αμερικανική εταιρία φωτιστικών LED «Hilux LED Solutions». Είναι η μόνη ελληνική εταιρία που, σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία, κατασκευάζει φωτιστικά σώματα εσωτερικού και εξωτερικού τεχνολογίας LED, με κύριο χαρακτηριστικό την εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος σε ποσοστά άνω του 70% τα οποία εξάγει σε 52 χώρες.

Ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Γιάννης Δαστερίδης δήλωσε, «Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την Αμερικάνικη Πρεσβεία και το Αμερικάνικο Προξενείο που μας τιμάει με την παρουσία του αναγνωρίζοντας την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με την Hilux.»