Τις εγκαταστάσεις της DASTERI στην Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκε ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021. Τον υπουργό συνόδευαν οι βουλευτές του νόμου κ. Σταύρος Κελετσης, Χρήστος Δεμερτζοπουλος και Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Μετά από ένα θερμό καλωσόρισμα από τους ιδρυτές και ιδιοκτήτες Νικόλαο Δαστερίδη (Ιδρυτής της εταιρείας), Γιάννη Ν. Δαστερίδη (Πρόεδρο), Βασίλη Ν. Δαστερίδη (Διευθύνων Σύμβουλο) και Γιάννη Γ. Δαστερίδη (Τεχνικό Διευθυντή) έγινε παρουσίαση της πορείας και των αποτελεσμάτων του Ομίλου DASTERI από τα στελέχη της εταιρίας. Ο κ. Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καθετοποιημένη παραγωγή φωτιστικών σωμάτων του Ομίλου που εξάγει σήμερα σε πάνω από 50 χώρες ανά τον κόσμο, δηλώνοντας συνεχώς ενθουσιασμένος από τις δραστηριότητες της εταιρίας και το βεληνεκές της. Η επίσκεψη έρχεται μετά την βράβευση της DASTERI στα Βραβεία επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2021 τον Ιούλιο, τον θεσμό που αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις "διαμάντια" της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Σταϊκούρας στις δηλώσεις του στον Τύπο συνεχάρη τους ιδιοκτήτες της εταιρίας, οι οποίοι όπως ανέφερε βοηθούν έμπρακτα στη δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας, τονώνουν την κοινωνική συνοχή, ενισχύουν την εξωστρέφεια και το παραγωγικό μοντέλο της χώρας με σοβαρές επενδύσεις, αποτελώντας το πραγματικό παράδειγμα του νέου αναπτυξιακού παραγωγικού μοντέλου, το οποίο προωθεί η κυβέρνηση.