Στις εγκαταστάσεις της DASTERI βρέθηκε o πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, συνοδευόμενος από τον Πρόξενο Γκρέγκορι Φλέγκερ την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 στα πλαίσια της προγραμματισμένης επίσκεψης του. Μετά από ξενάγηση στους χώρους της εταιρίας ο κ. Πάιατ έμεινε εντυπωσιασμένος από την δυναμική πορεία της εταιρίας και την καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία, ενώ επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παραγωγή των φωτιστικών LED οδοφωτισμού.

Ο Αμερικάνος Πρέσβης στην DASTERI

Η βιομηχανία «Dasteri» συνεργάζεται στενά εδώ και αρκετά χρόνια με την αμερικανική εταιρία φωτιστικών LED «Hilux LED Solutions». Είναι η μόνη ελληνική εταιρία που, σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία, κατασκευάζει φωτιστικά σώματα εσωτερικού και εξωτερικού τεχνολογίας LED, με κύριο χαρακτηριστικό την εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος σε ποσοστά άνω του 70% τα οποία εξάγει σε 52 χώρες.

Ο πρόεδρος της εταιρίας, κ. Γιάννης Δαστερίδης δήλωσε, «Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον Πρέσβη των ΗΠΑ κ. Πάιατ που μας τίμησε σήμερα με την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της DASTERI, χαιρετίζοντας έτσι την πολυετή επιτυχημένη συνεργασία με τον αμερικανικό κολοσσό HILUX.»