Στις εγκαταστάσεις της DASTERI ξεναγήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, ο Υφυπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης, στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Αλεξανδρούπολη.

Τον Υφυπουργό καλωσόρισε θερμά ο ιδρυτής της DASTERI, κ. Νίκος Δαστερίδης, τον οποίο και ενημέρωσε σχετικά με τις δραστηριότητες, καθώς και το ιδιαίτερα εξαγωγικό προφίλ της εταιρίας σε πάνω από 50 χώρες σήμερα.

Ο κ. Παπαθανάσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καλπάζουσα πορεία ανάπτυξης της εταιρίας τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής της εταιρίας, όπου είχε την δυνατότητα να γνωρίσει τα ποικίλα στάδια παραγωγής των προϊόντων. Ο Υφυπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου σχολίασε θετικά την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της DASTERI στο εξωτερικό και χαρακτήρισε την εταιρία ως μια από τις επιχειρήσεις τεχνολογίας αιχμής με όλα τα στοιχεία που θέλει να προάγει η Κυβέρνηση. Η επίσκεψη αποτελεί μια φυσική συνέχεια της βράβευσης της DASTERI στα Βραβεία επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2019, τον θεσμό που αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις "διαμάντια" της υγιούς επιχειρηματικότητας.