H DASTERI SYSTEMS AE στήριξε αποφασιστικά την ευρωπαϊκή προσπάθεια του Εθνικού.

Λίγες μόνο μέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, η «DASTERI SYSTEMS AE» φώτισε το Κλειστό Γυμναστήριο με 20 υπερσύγχρονους προβολείς LED τους οποίους κατασκεύασε ειδικά για την συγκεκριμένη χρήση (συνολική φωτεινή ροη 300.000 lm με συνολική κατανάλωση μόνο 2,9 KWH).

Το πρώτο Κλειστό Γυμναστήριο με φωτισμό τύπου LED πράσινης ενέργειας στην Ελλάδα είναι γεγονός !

Ο σύγχρονος φωτισμός, η φιλική προς το περιβάλλον ενέργεια, αλλά και η εξοικονόμηση του ενεργειακού κόστους κατά 80% επιτεύχθηκε χάρη στην θετική ανταπόκριση της «DASTERI SYSTEMS AE» στο αίτημα των ανθρώπων του Εθνικού και του Δήμου, ώστε να εξασφαλισθούν τα απαιτούμενα από τη CEV στον τομέα του φωτισμού.

Μαζί λοιπόν, ο Δήμος, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η «DASTERI SYSTEMS AE», σε πείσμα των καιρών κατάφεραν να αλλάξουν όψη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, καθώς το θέμα του φωτισμού ήταν ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η Ομάδα... Πρόβλημα, το οποίο είχε επισημανθεί ακόμα και στα πλαίσια της ΕΣΑΠ από την πλευρά της, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου...


Οι παλιές καμπάνες με το πορτοκαλί φως, οι σκιές, η μεγάλη κατανάλωση ρεύματος (500W έκαστη) και οι συχνές διακοπές, αποτελούν παρελθόν.


Με τους νέους προβολείς τύπου LED όλα άλλαξαν στο Κλειστό και η νύχτα έγινε μέρα. Η διαφορά είναι ήδη ορατή από την πρώτη δοκιμή. Λευκός και ισορροπημένος φωτισμός, χωρίς σκιές, χωρίς να εκτυφλώνει τους αθλητές και χωρίς να παράγει ρύπους διοξειδίου του άνθρακα, κάνοντας την παρακολούθηση και την τηλεοπτική κάλυψη ακόμα καλύτερη.

Παίκτες και θεατές πλέον θα ευχαριστιούνται τους αγώνες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης... και όχι μόνο.


Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα της «DASTERI SYSTEMS AE» κι άλλες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και να στηρίξουν τον αθλητισμό, τη νεολαία και την κοινωνία που έχει μεγάλη ανάγκη τέτοιες ενέργειες που αποφέρουν οικονομικά και ψυχολογικά οφέλη!


http://www.thrakisport.gr

http://www.ethnikos-mgs.gr/el/